Monaka Schelpchrysant
Monaka is een soort Wagashi ("Japanse sweets") bestaande uit Azuki-zoete bonenpasta-vulling tussen twee schelpen gemaakt van mochi (rijst). Met deze prachtige schelpen maak je thuis je eigen Monaka.
De schelpen zijn gemaak van rijst(meel) en zijn vervolgens geroosterd. Dit roosteren proef je ook een beetje terug in de schelpen.
Vul ze op traditionele wijze met Azuki bonenpasta, of experimenteer met custard, jam of ijs! Door hun mooie presentatie experimenteren steeds meer chefs naast zoete gerechten ook met andere hartige gerechten.
Om de schelpen extra knapperig te maken doe je ze 30 seconden in een warme oven ~200°C. Vooral bij de grootverpakking is dit aan te raden omdat de schelpen na het openen na enige tijd minder knapperig worden.
Let op: de beschikbaarheid van dit ontwerp is afhankelijk van het seizoen en de productie. Deze schelpen worden meestal op bestelling gemaakt, hoewel we enige voorraad hebben. We hebben ook verschillende andere ontwerpen beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.
Maat: W67mm×D67mm×H11.0mm(per schelp)
Inhous: 14cc (per schelp)
Aantal: 1100 schelpen, 550 monaka sets
Type: A013