Terug

NIX18

Specerijen (13)

Filters

    • Tonburi (land kaviaar) 280 gram

    Tonburi (land kaviaar) 280 gram

    Tonburi, ook bekend als "landkaviaar" of "veldkaviaar", is echt Japans en perfect als garnering.

    € 16,50

    € 16,50

    • Yuzu Kararin

    Yuzu Kararin

    Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout

    13,50 € 6,75

    -50% Sale

    13,50 € 6,75

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    € 8,20

    • Takahashi Shoten Yuzu Kosho 85gr

    Yuzu Kosho 85gr

    Yuzu kosho is een krachtige Japanse smaakmaker van yuzu-schil, groene chilipepers en zout. Het voegt frisse citrus en een pittige kick toe aan gerechten zoals gegrild vlees, soepen, pasta’s en marinades. Ideaal voor dips en om smaken te verrijken.

    € 7,95

    € 7,95

    • Kankuri KK Kanzuri

    Kanzuri

    Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee

    € 9,50

    € 9,50

    • Yuzu sap poeder

    Yuzu sap poeder

    Premium yuzu-poeder gemaakt van yuzu-sap uit de Kochi regio.

    € 11,50

    € 11,50

    • Nōyūsha Ōindō Umeboshi pasta

    Umeboshi pasta

    Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.

    € 6,85

    € 6,85

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    € 8,20

    • The Wasabi Company Togarashi shichimi 7 kruiden mix

    Togarashi shichimi 7 kruiden mix

    Togarashi Shichimi is een 400 jaar oude Japanse kruidenmix en bestaat uit een mix van zeven ingrediënten. Het wordt veel gebruikt om verschillende gerechten op smaak te brengen, waaronder rijst, noedels, vlees en zelfs desserts.

    € 13,45

    € 13,45

    • Takahashi Shoten Norikuro 360gr

    Norikuro 360gr

    Norikuro is een tsukudani-pasta van nori-zeewier en sojasaus, gecombineerd met yuzu kosho. Het heeft een rijke umami-smaak met een pittige, citrusachtige twist. Ideaal voor rijst, sushi, tofu, gegrilde groenten, vis en noedels, voegt Norikuro een authenti

    € 16,95

    € 16,95

    • Takahashi Shoten Umenori 150gr

    Umenori 150gr

    Umenori is een tsukudani (pasta) van zeewier, gemaakt met pruimen uit Dazaifu en Ariake nori van de hoogste kwaliteit. Het heeft een unieke balans van de zure geur van pruimen en de rijke smaak van zeewier, perfect als topping voor rijst- of visgerechten.

    € 8,95

    € 8,95

    • NISHIHARA Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 10st

    Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 10st

    Afkomstig van de Japanse magnoliaboom, traditioneel gebruikt om voedsel te wikkelen en te grillen, Ze geven een subtiele, aardse smaak maar worden niet gegeten. 30cm lang

    € 4,95

    € 4,95

    • NISHIHARA Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 50st

    Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 50st

    Afkomstig van de Japanse magnoliaboom, traditioneel gebruikt om voedsel te wikkelen en te grillen, Ze geven een subtiele, aardse smaak maar worden niet gegeten. 30cm lang

    € 27,95

    € 27,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box