Japanse ingrediënten
Zoete gerookte azijn
Een gezoete rijstazijn gerookt met sakura-kersenhoutchips. Traditioneel gebruikt voor het marineren van vis of zeewiersalades. Geeft een mooie zoete rokerige smaak aan je gerechten.
€ 18,95
Kleine Knapperige Rode Ume Pruimen 110g
Kari kari ume is een traditionele knapperige snack gemaakt van onrijpe pruimen ingelegd in zout en shiso. Naast dat het een snack is, geven ze een Japanse twist aan een martini of aan een dessert of gebak.
€ 4,50
Tomasu Sojasaus Zoet 100ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 15,-
Mini Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo
€ 13,95
Kanro Ume
Een heerlijke pot Japanse pruimen (umeboshi) ingelegd in siroop. De pruimen zijn heerlijk zacht en zoet.
€ 14,95
Zout Ingelegde Sakura 30g
Deze Sakura-bloesems zijn ingemaakt in zout en ume-pruimenazijn, waardoor ze hun roze kleur en vorm behouden. Perfect voor het decoreren van gebak, het maken van Sakura-thee en andere recepten.
€ 5,95
Geroosterde Curry sesam
Geroosterde sesam zaadjes met Curry smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Geroosterde Sojasaus sesam
Geroosterde sesam zaadjes met Soja saus . Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50