Japanse ingrediënten
Sanbaizu (gekruide rijstazijn)
Pure rijstazijn, gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten. Subtiel op smaak gebracht met bonito (gerookte en gedroogde tonijnvlokken) en kombu (gedroogde kelp). Zeer rijk aan umami. Bekroond met 3 gouden sterren in de ‘Great Taste Awards’.
€ 19,95
Sudachi kombu ponzu
Een traditionele ponzu-saus geschikt voor veganisten. De peperige limoensmaak van vers Sudachi-sap gecombineerd met kombu-zeewierbouillon, zorgt voor een rijke umami-smaak die de essentie is van de Japanse keuken. Direct klaar voor gebruik voor salades of
-37% Sale
16,75 € 10,50
Katsuobushi 40gr (1L)
Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 1000ml bouilon of als topping
€ 7,95
Sakura rijstazijn
Traditionele Japanse rijstazijn met hand geplukte sakura (Japanse kersenbloesem) – 6 maanden gerijpt. Verfijnd zoet, zuur en bloemig. Geweldige subtiele smaakmaker. Keuze uit twee maten.
€ 19,95
Kyoto witte miso
Ambachtelijke Kyoto-stijl witte miso is zoet en romig van smaak.
-43% Sale
13,95 € 7,95
Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi
Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.
€ 18,-
Gemarmerde Kombu-vellen 10 stuks
Gemarmerde kombuvellen uit Hokkaido zijn met de hand geschraapt en gemarineerd in azijn. Ze geven gerechten een diepe umami-smaak en een elegant uiterlijk. Perfect voor vis, sushi of als decoratieve smaakmaker.
€ 9,95
Sumo Miso (pittige misosaus) - 360 gram
Een diepe, donkerrode misosaus boordevol knoflook en Spaanse peper: intense pittigheid gevolgd door rijke umami. Ideaal als smaakmaker bij gegrild vlees, roerbakgerechten of als dip.
€ 12,50
Japanse Tsuyu
Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.
€ 18,95
Umeboshi pasta
Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.
€ 6,85
Isshi Soden Mirin
Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak.
€ 24,-
Nori tempura chips (noriten) - zout - grootverpakking!
LET OP: Dit product heeft op dit moment een korte THT (14 december). In de praktijk blijven ze (ongeopend) vaak veel langer goed, dus weggooien is zonde. Daarom krijg je ze nu voor de helft van de prijs! Sla je slag, want dit is onmisbaar voor de borrel!
-50% Sale
8,- € 4,-
Traditionele Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve
€ 14,80
Yuzu soja saus
Een heerlijke combinatie van vers geperst yuzu-sap en hoogwaardige sojasaus gemaakt van hele sojabonen gerijpt in cederhouten vaten. De bekwame vakmensen van de Yugeta-familie combineren zorgvuldig umami en citrus met behulp van het krachtige aroma van yu
€ 17,95
Premium matcha - 100% Japanse Tencha - 30 gram
Matchapoeder van de 100% Japanse tencha (bladeren) van de eerste pluk. Helder groen en vol diepe umami, zachte zoetheid en een perfecte lichte bitterheid. Om puur of in lattes te drinken (of mee te bakken en koken). Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
€ 16,50
Yuzu Wasabi olie 140gr
Gemaakt met verse wasabi en yuzu. Het aroma van yuzu met een zacht scherpe smaak van wasabi. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of c
€ 34,95
Nanatsuboshi rijst uit Hokkaido - perfect voor sushi - 1 kg
Topkwaliteit Japanse Sushirijst uit Hokkaido – Uitstekende balans tussen plakkerig en zoet, ook wanneer afgekoeld. Ideaal voor maki, nigiri en onigiri. Verkrijgbaar in 1 kg, 2 kg en 5 kg variant.
€ 12,50
Ponzu Shoyu
Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.
€ 12,50
Sakura blad poeder
Dit premium oplosbare sakurabladpoeder heeft een diepe, bloemige kersenbloesemsmaak. Perfect voor sakura lattes, gebak en desserts. Lost volledig op in melk of water. Let op: dit poeder is wit en kleurt uw eten niet roze.
€ 18,50
Sakura-kersenhout gerookte rijstazijn - zoet
Ambachtelijke gezoete rijstazijn uit Hyogo, Japan – gerookt met Japanse sakura-kersenhout. Ontwikkeld voor het perfect marineren van visfilets. Ook geweldig om allerlei gerechten met een verfijnde rokerigheid naar een hoger niveau te tillen.
€ 18,95
Yuzu mayonaise
De aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit, in een volledig natuurlijke mayonaise.
-14% Sale
6,95 € 5,95
Yuzu Kararin
Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout
€ 13,50

























