Kamakura Sujihiki 240mm
Lang, smal en sierlijk Japans Sujihiki mes met een uniek heft dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.
€ 149,-
€ 149,-
Kamakura Gyuto 210mm
De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes met een uniek handvat. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.
€ 119,-
€ 119,-
Kamakura Nakiri 175mm
Dit Japans Nakiri mes is 2-zijdig geslepen met een dun bladprofiel en een uniek handvat. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en efficiënt hakken, snijden en fijnhakken van groenten en fruit.
€ 109,-
€ 109,-
Mac Pro Honesuki 160 mm
Het perfecte uitbeenmes. Bijv. bij het bereiden van Yakitori. Tweezijdig geslepen
€ 125,-
€ 125,-
Kamakura Bunka 180mm
Dit Japanse Bunka RVS mes met een uniek handvar is vergelijkbaar met de Santoku. Geschikt voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Handzaam met hoog lemmet voor een goede controle.
€ 119,-
€ 119,-
Kamakura Petty 120mm
Een klein universeel Japans mes met een uniek handvat dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.
€ 84,-
€ 84,-
- Unieke producten
- Premium japans assortiment
- Gratis verzenden vanaf €100 binnen NL