Sander van Kampen

Als oprichter van Dutch Wasabi® startte hij in 2016 met klein aantal test planten. Met een achtergrond in de IT was de overstap naar de tuinbouw groot. Gesteund door bevriende tuinders lukte het in 2018 de eerste Nederlandse wasabi te oogsten. Vanaf 2019 is hij zich volledig gaan toeleggen op het verwezenlijken van zijn droom; iedereen kennis laten maken met de smaak van echte wasabi.


Being first

Dutch Wasabi® is Nederlands eerste wasabi teler. Het vraag veel doorzettingsvermogen om de eerste te zijn. Er moesten veel tegenslagen overwonnen worden voordat de eerste Nederlandse wasabi geoogst kon worden. Gelukkig kreeg deze wasabi de goedkeuring van enkele kritische chefs. Dit gaf het vertrouwen om uit te breiden en de unieke smaak van wasabi jaarrond beschikbaar te stellen.


Hollands glorie

Dutch Wasabi® is gevestigd in het hart van de Nederlandse hightech tuinbouw in de regio “Westland”. We bouwen voort op een historie van honderden jaren tuinbouw ervaring. Samen met onze partners ontwikkelen we een duurzame teeltmethode voor kwalitatief hoogwaardige wasabi.


Altijd dichtbij

Dutch Wasabi® heeft een groot netwerk. Hierdoor kunnen we klanten wereldwijd dagelijks beleveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.